Várhatóan mikro,- kis,- és középvállalkozások számára eszközbeszerzési pályázat jelenik meg, amire előre láthatólag 2020. júniusában lehet benyújtani a támogatási kérelmeket.

Amennyiben vállalkozásának egyik kiemelt célja termelékenységének növelése és technológiai megújítása, használja ki a lehetőséget!

 

A támogatás mértéke előre láthatólag maximum 70%. A támogatás várható minimum összege 5 millió Ft és maximális összege 153,5 millió forint!

 

A következő támogatható tevékenységek várhatók:

  • Eszközbeszerzés,
  • Termelési rendszerek, gyártási technológiák fejlesztése,
  • Információs technológia-fejlesztés,
  • Tanácsadási tevékenységek,
  • Képzések,
  • Ingatlan bérleti díj, forgóeszközök,
  • Immateriális (szellemi) javak beszerzése,
  • Infrastrukturális és ingatlan beruházás.

A támogathatók köre:

  • akik rendelkeznek legalább két lezárt, teljes üzleti évvel 
  • akiknek átlagos statisztikai állományi létszáma 2020. április hónapra vonatkozóan minimum 5 fő volt.

 

Az RG-Net Kft. termékpalettájából az alábbiak beszerzése lesz várhatóan finanszírozható a pályázati forrásból:

Contrall MES termelés irányítási szoftver

A Contrall MES egy integrált termelés irányítási rendszer, mely alapvetően 3 fő modulból áll. A CRM modulban kezelhetőek az ügyfeleket, a megrendeléseik, projektjeik, árajánlataik. Amikor az árajánlat megrendeléssé változik, akkor a CRM modulból egy gombnyomásra átkerül a gyártási és kontrolling modulba. A Contrall MES rendszer alap filozófiája, hogy a kapcsolatfelvételtől, a termék kiszállításáig segítse a felhasználót, miközben az egész folyamatot kielemezhetővé és mérhetővé teszi.

Lejelentő terminálok

A terminálrendszer bevezetésével a kontrolling egyszerűvé és hatékonnyá válik, hiszen pontosan nyomonkövethető, hogy egy termék előállítása mennyi munkaórát vett igénybe, akár tevékenységekre/elemekre bontva is. A rendszer a legtöbb vállalatirányítási vagy kontrolling szoftverrel képes együttműködni. Mivel saját fejlesztésű termékről van szó, a rendszer rugalmasan bővíthető, testre szabható, valamint igény esetén akár vonalkód-olvasóval, 2D vonalkódos rendszerrel is kiegészíthető.

Beléptető – és munkaidőnyilvántartó terminálok

A saját fejlesztésű terminál, proximity olvasóval, érintőkijelzővel, opcionálisan beépíthető kamerával rendelkező terminál, melyet beléptető rendszerként használhatunk a saját fejlesztésű szoftverek segítségével. A munkatársak egy a számukra kiadott egyedi azonosítójú proximity kártya vagy korong segítségével az elhelyezett regisztráló terminálon „blokkolnak” ezzel jelezve a munkavégzés kezdetét, befejezését.

Kézi számítógépek

A telepíthető terminálokon futó lejelentő és adatgyűjtő programok, illetve egyedi célszoftvereink az általunk forgalmazott kézi számítógépeken is futtathatók. Előnyük, hogy leltározásnál, raktárkezelésnél nagyobb szabadságot nyújtanak. A szereldében végzett munka is kiválóan nyomon követhető segítségükkel.

 

Amennyiben a felhívás felkeltette érdeklődését várjuk szíves megkeresését!