Contrall MES integrálttermelésirányításirendszer.

A Contrall MES egy integrált termelés irányítási rendszer, mely alapvetően 3 fő modulból áll. A CRM modulban kezelhetjük az ügyfeleket, az ő megrendeléseiket, projektjeiket, árajánlataikat. Ezeket a tevékenységeket számos hasznos funkció segíti, melyek a későbbiekben részletesen bemutatásra kerülnek. Amikor az árajánlat megrendeléssé változik, akkor a CRM modulból egy gombnyomásra átkerül a gyártási és kontrolling modulba. Ez a két modul szervesen együttműködik, így a leírásban is együttesen mutatjuk be őket.

CRM modul

A CRM modulban kezeli az ügyfeleket, a
megrendeléseket, projekteket, árajánlatokat,

Gyártásirányítás modul

a Gyártásirányítás modulban a termelés
folyamatának vezénylése, a beszerzési- és logisztikai feladatok összehangolása zajlik.

Kontrolling modul

A Kontrolling modul teszi lehetővé a
visszaellenőrzést, vagyis itt látszik az előbbi két
modul eredménye, a vállalati költséghatékonyság
oldaláról.

A Contrall MES rendszer alapfilozófiája,hogy a kapcsolatfelvételtől, a termék kiszállításáigsegítse a felhasználót, miközben az egész folyamatotkielemezhetővé és mérhetővé teszi.

Ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM) modul

Értékesítés

A modul feladata a teljes értékesítési folyamat támogatása a beérkező ügyféligények rögzítésétől kezdve az ajánlatadási folyamatokon át a megrendelés kezeléséig és a gyártás indításáig. Feladata továbbá az elkészült megrendelés átadásának és az eladott termékek utókövetésének támogatása is. A rendszer lehetővé teszi az értékesítési folyamatok és lehetőségek nyomon követését, ajánlatok, szerződések és azok esetleges változásainak elkészítését, nyilvántartását, e-mailben történő kiküldését, valamint a módosítások okainak regisztrálását. A felületen rögzíthető ajánlati árazás és beállítható többszintű, százalékos kedvezmény. A rendszer biztosítja az ügyféllel történt kapcsolatfelvételek folyamatszemléletű dokumentálását, visszakereshetőségét és képes nyomon követni az ügyfelekkel való kommunikációt az első kapcsolatfelvételtől kezdve egészen az eladásig.

Tennivalók

Az értékesítési folyamatokhoz kapcsolódó feladatok nyilvántartását és átláthatóságát biztosítja a tennivalók felület. Tennivalók bizonyos állapotváltozások után (pl: ajánlatkészítés, szerződéskészítés) automatikusan generálódnak, támogatva ezzel az értékesítők munkáját. Tennivalók manuálisan is kiadhatók, az előre nem definiált értékesítési folyamatok támogatására. A felhasználó nevére kiosztott, különböző projekthez tartozó tennivalók napi, heti és havi nézetben is megtekinthetők. A tennivalók határidejének adott időponthoz rendelésével és a határidőn túli feladatok jelzésével pedig követhetővé válnak a határidők.

Dokumentumok

A dokumentumok menüpontban projektek szerint rendezve találhatóak meg az adott értékesítéshez feltöltött dokumentumok. A projekthez csatolt dokumentumok (árajánlatok, szerződések, mellékletek, képek, stb.) tetszőleges számban tárolhatók, megjeleníthetők, így a projekthez tartozó árajánlatok, tervrajzok, fotók, stb. nyilvántartása és visszakereshetősége nagyságrendekkel egyszerűbbé válik.

Ügyfelek

Az ügyfelek menüpontban nagy részletességgel kerülnek tárolásra az ügyféladatok. A megszokott alapadatokon kívül (név, cím, telefonszám, e-mail cím, stb.) tárolhatjuk akár az ügyfél nemét és születési idejét is. A rögzített adatok alapján később megtekinthetőek, visszakereshetőek az ügyféllel történt értékesítési és reklamációs folyamatok, naplószerűen. A menüpontban az alapadatok tárolásán kívül lehetőség van az ügyfél által jelzett reklamációk kezelésére is.

Kedvezmények

A rendszer alkalmas mennyiségi, százalékos ügyfél kedvezmények és egyszeri időszakra vonatkozó kedvezmények kezelésére. A meglévő kedvezmények módosíthatók, nyomon követhetők, szűrhetők.

Legfontosabb jellemzők

A rendszerbe rögzíthetők a technológiák, az alapanyag felhasználási igények, és a különböző gyártmánytípusok.

Egyszerűen monitorozható
a normaidő.

Könnyedén követhető a
gyártás során keletkező
selejt és a hulladék.

Támogatja a
minőségbiztosítást.

A költségek átláthatóbbá
és tervezhetőbbé válnak

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségek