Contrall - Termelésirányítási szoftver-és hardvermegoldások

Termékeink

Termelés-irányítási rendszer

A Contrall MES egy integrált termelésirányítási rendszer.

Részletek

Lejelentő terminálok

Olyan könnyen kezelhető, érintőkijelzős terminálok, amelynek segítségével a munkatársak az adott munkafolyamatra regisztrálják magukat.

Részletek

Contrall Vision

A mesterséges intelligenciával támogatott képfeldolgozás használatával olyan összetett feladatok megoldására képes, melyek magasabb szintű absztrakciót igényelnek.

Részletek

IoT készlet

Az IoT készlet segítségével az eszközökbe beágyazott intelligens szenzor teszi lehetővé – internet alapú hálózaton keresztül – „okos” megoldással az információcserét.

Részletek

Beléptető és munkaidő nyilvántartó terminálok

Saját fejlesztésű terminálunk a munkatársak számára kiadott egyedi azonosítójú proximity kártya alapján regisztrálja a munkavégzés kezdetét és végét.

Részletek
Contrall-ról

Cégünk idén ünnepli
15 éves jubileumát

A Contrall termelésirányítási szoftvert az RG Net Kft. fejlesztette ki, a hazai fogyasztói igényeknek megfelelően.  A Contrall hardver és szoftver elemek integrált rendszere, amely a beérkező alkatrészektől kezdve a logisztikán, az alkalmazottak munkaidő-beosztásán, az értékesítésen és a kontrollingon keresztül szinte teljes egészében képes kezelni a gyártásirányítási folyamatot (MES).

A Contrall termelésirányítási szoftvert folyamatosan fejlesztjük, jelenleg a 3.6-os verziónál tart, és büszkék vagyunk rá, hogy termékünk elnyerte az IT Business Innovációs Díját és a Pécsi Kereskedelmi és Iparkamara innovációs díját is!

Töltse le ingyenesen elérhető ebookunkat a leghasznosabb tudnivalókkal!

PDF Letöltés

Folyamatunk

Híreink
Pályázatok

Aktuális

GINOP Plusz-1.1.2-21

Magyar Multi Program - A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása

Részletek

Korábbiak

VNT2020-1

A Covid-19-járvány következtében visszaesett, a gazdaság számára szükséges beruházásokat ösztönözze a közép- és nagyvállalatok körében.

Részletek

GINOP – 1.2.8-20

A GINOP – 1.2.8-20 olyan KKV-kat támogat, amelyek elkötelezettek termelékenységük növelésére és nyitottak a fejlődésre és technológiai megújulásra.

Részletek

GINOP-1.2.14-20

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (GINOP-1.2.14-20 kódszámú) felhívás.

Részletek

GINOP Plusz-1.2.1-21

Mikro-, kis-, és középvállalkozások modern technológiák beszerzésére, a korszerű infrastrukturális feltételek
megteremtésére és digitalizált üzleti és termelési folyamatok kialakítására szolgáló pályázat.

Részletek
Referenciák
Rólunk mondták